Polaganje keramike, celovita obnova kopalnic


Pri obnovi vaše stare kopalnice oziroma pri vaši novi kopalnici vas pričakujemo le eno: vašo jasno vizijo, kako naj nova kopalnica izgleda. Za ostalo poskrbimo mi.

Pridemo na dom, svetujemo. Ne veste kje kupiti keramiko? Predlagamo trgovino ali dve, kjer si keramiko lahko ogledate in jo tudi kupite. Mi jo dostavimo.

Kam s staro kopalnico?


Enostavno. Pridemo, odmontiramo naprave in elemente, odstranimo ploščice in odpeljemo na deponijo. Prostor pripravimo za polaganje nove keramike in vam le-to tudi strokovno in kvalitetno položimo. Ostale prostore pa zaščitimo, da se ne praši po celotnem stanovanju ali hiši. Če je potrebno, obnovimo tudi vodovodno napeljavo.

Kdo bo vgradil umivalnik, kad, omarice, pralni in sušilni stroj?

Mi. S tem imamo veliko izkušenj.

Kakšen naj bo vzorec kopalnice?


Naj bo kopalnica takšna, da se je ne boste naveličali v naslednjih 10-20 letih. Pri tem vam lahko svetujemo z vzorci in barvami keramike. Poleg estetike je zelo pomembna tudi funkcionalnost vaše nove kopalnice.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

 
Funkcionalne vgradne poličke
 
Vzorci keramike naj bodo vidni.
 
Specialisti za mozaike
Štefan Blaži s.p., Blaži Tim
Retnje 34
4294 Križe

T: 041 636 062
E: stefan@blazi.si

Kontaktirajte nas!

Zakaj izbrati nas?

  • Več kot četrt stoletja izkušenj
  • pridemo na dom, svetujemo, izdelamo in za seboj pospravimo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri